Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Αθλητισμός Έφοδοι της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών

Έφοδοι της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών

Κοινοποίηση

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας εξελίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7/3 σε συνδέσμους οπαδών του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά τα επεισόδια χούλιγκαν των τελευταίων ημερών και το σοκαριστικό βίντεο όπου εμφανίζεται κοπέλα να μαχαιρώνεται από οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε συνδέσμους στο κέντρο της Αθήνας όπως στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και στον Αγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα προκειμένου να κάνουν εκτεταμένες έρευνες που συνδέονται προφανώς με τα πρόσφατα περιστατικά βίας.

Επικοινωνία Βασιλειάδη με Αρχηγό ΕΛΑΣ

Τον έντονο προβληματισμό του για τα συνεχόμενα κρούσματα βίας εξέφρασε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της αστυνομίας, ώστε να μάθει την εξέλιξη των ερευνών, ενώ αποφασίστηκε ότι θα ακολουθήσει συνάντηση τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις όσον αφορά τα δύο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στις 17 Μαρτίου. Από την ΕΛ.ΑΣ έχει αποσταλεί αίτημα προκειμένου να μετατεθεί χρονικά ο ένας εκ των δύο προαναφερόμενων αγώνων, για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Εφόσον δεν καταστεί δυνατό τις επόμενες ημέρες να ληφθεί απόφαση από τις λίγκες (Super League και ΕΣΑΚΕ) και εφόσον υπάρξει σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ, η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη 12 Μαρτίου, τότε ο Γιώργος Βασιλειάδης θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.

Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.