Κοινοποίηση

Σύμφωνα με το δημοφιλέστερο αμερικάνικο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler

Τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο αναδεικνύει το Conde Nast Traveler, το δημοφιλέστερο αμερικάνικο ταξιδιωτικό περιοδικό, προτρέποντας τους αναγνώστες του να ξεκινήσουν από τώρα να οργανώνονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Συνολικά 24 παραλίες από διάφορα σημεία του κόσμου κατάφεραν να συμπεριληφθούν στη «βίβλο» του ταξιδιού, μεταξύ των οποίων και δύο ελληνικές στην 14η και 16η θέση.

Η πρώτη ελληνική παραλία που συναντάται στη λίστα είναι το εξωτικό Ελαφονήσι στα Χανιά. Στο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται ως «ένα από τα τελευταία κρυμμένα μυστικά της Μεσογείου».

Αν και κατά την υψηλή τουριστική περίοδο κατακλύζεται από αμέτρητους τουρίστες, οι ταξιδιωτικοί συντάκτες του Conde Nast Traveler προτρέπουν τους αναγνώστες του να το επισκεφτούν την άνοιξη ή το φθινόπωρο, έτσι ώστε (αν είναι τυχεροί) να απολαύσουν τον επίγειο αυτό παράδεισο με τα τιρκουάζ νερά και την ροζ αμμουδιά σαν άλλοι… ναυαγοί.

Η δεύτερη παραλία της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη λίστα βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων και δεν είναι άλλη από την κοσμοπολίτικη ακρογιαλιά της Ψαρούς. Ένας απάνεμος κόλπος περιτριγυρισμένος από βουνά, ιδανική επιλογή και για τις ημέρες που στη Μύκονο φυσάνε βοριάδες.

Η παραλία της Ψαρούς, ωστόσο, δεν είναι γνωστή τόσο γι αυτήν την προνομιακή της τοποθεσία, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα, όσο για τις vip υπηρεσίες που παρέχονται από το bar- restaurant που λειτουργεί εδώ και χρόνια σε αυτή, έχοντας κάνει το όνομά της συνώνυμο της χλιδής και του πλούτου.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.